Opfriscurcus HypnoBirthing

Opfriscurcus HypnoBirthing

Wanneer volg je deze zwangerschapscursus?

Je bent weer zwanger, wat fijn, van harte gefeliciteerd! In je vorige zwangerschap heb jij de cursus HypnoBirthing gevolgd. En wil jij tijdens deze zwangerschap de opgedane kennis van toen weer ophalen? Dan ben je hier op het juiste adres!

Wat leren we tijdens de opfriscursus HypnoBirthing?

Vooraf bespreek ik individueel jullie eerdere beval ervaringen, wat was fijn en juist niet? Het is goed om te delen wat waardevol voor je was maar ook waar je tegen aan liep. Dan neem ik dat mee tijdens de cursus. En natuurlijk met respect want tijdens de cursus zal jouw geboorteverhaal niet aan bod hoeven te komen, tenzij jij dat prettig vind natuurlijk.

We staan stil bij wat er gebeurt in je lichaam tijdens de geboorte. Welke hormonen spelen een belangrijke rol en hoe doen ze dat? En natuurlijk aandacht voor misschien wel het belangrijkste aspect van de bevalling: welke ademhalingen zijn fijn en wanneer zet je die in?

We leren tijdens de cursus om jezelf volledig te kunnen ontspannen en in zelfhypnose te gaan. Welke oefeningen zijn daarbij fijn en hoe zet je die in in aanloop naar de geboorte en tijdens de geboorte zelf? Je ontvangt geluidsopnames om thuis te kunnen ontspannen en je op de geboorte voor te kunnen bereiden.

At last, but certainly not at least: Aandacht voor de rol van de partner. Want die doet zoveel meer dan alleen maar een washandje vasthouden…. Als je geen partner hebt dan neem je diegene mee die jou tijdens de geboorte bij zal staan. Jullie zijn samen een geboorteteam en hebben beiden genoeg tools om op een fijne manier te kunnen bevallen.

Starten met de opfriscursus

De HypnoBirthing© opfriscursus duurt 2,5 uur en kost € 100,00. Je volgt de cursus samen met je (geboorte) partner. De groep bestaat uit maximaal 6 a 7 stellen zodat er genoeg ruimte is voor fijne interactie en persoonlijk contact. De cursus wordt gegeven in mijn praktijk in Amstelhoek. Momenteel geef ik de cursus alleen online en dan is er slechts plek voor 5 stellen.

De cursus duurt van 19.00 uur tot 21.30 uur.
#

donderdag 6 januari 2021 om 19.00 (nog plek voor 5 stellen)

Wil je meer weten of je opgeven? Klik hier!

Wil je meer weten over wat ik voor jou kan betekenen in je zwangerschap of tijdens de geboorte? Je kunt me bellen, appen of smsen op 06-12 786 453 en je mag me natuurlijk ook mailen.

Privé HypnoBirthing opfris cursus

Natuurlijk kun je ook privé opfriscursus Hypno Birthing volgen bij mij. Dit kan bij jullie thuis of bij mij in de praktijk. Tijdelijk natuurlijk alleen online! Zo ben je optimaal voorbereid op de geboorte van je kindje en doe je dit op een door jouw gewenste datum en tijdstip. De kosten hiervoor bedragen
€ 175,00.