Baby in stuitligging tijdens Corona

Baby in stuitligging tijdens Corona

Baby in stuit draait succesvol

Lieve dames… ligt jouw baby in stuit of overdwars? En wil je graag dat je kindje draait, zodat een vaginale bevalling makkelijker is?

Ik heb goed nieuws voor jou! Ik boek met mijn stuit-consulten een fantastisch resultaat. 80% van alle baby’s draait als ik bij de mama’s thuis ben geweest. Ik leer je een aantal oefeningen die je dagelijks doet en je krijgt Moxa-sticks waarmee je speciale acupressuur punten behandeld. Deze combinatie is echt goud waard!

Stuitligging consult tijdens Corona

Maar nu zijn we allemaal getroffen door de Corona (COVID-19) maatregelen. Social distance is het vandale woord in 2020 & 2021 schat ik zomaar in. Thuiskomen bij iemand anders dan je gezin is bijna geen optie meer. En dus kom ik niet meer bij jou langs. En naar het ziekenhuis om je kindje te laten draaien tijdens een versie is misschien ook geen fijne optie in deze periode. Hoe zorg jij dan ervoor dat je kindje draait?

Ik kreeg op 1 dag van 2 dames een hulpkreet. Hun baby’s lagen in stuit en of ik ze toch nu, tijdens de corona periode, op de een of andere manier kon helpen? Ze waren allebei rond de 33 weken zwanger en wilden heel graag dat de baby spontaan draait zodat ze vaginaal kunnen baren.

Online consult bij stuitligging

Dat soort verzoeken gaan aan mijn hart. Het mag toch niet zo zijn dat je nu gedwongen wordt/moet kiezen voor een keizersnede omdat je kindje in stuit ligt en je door de corona periode niet bij een professional terecht kunt of durft?

Ik wilde al een tijd mijn consult online beschikbaar stellen en heb nu daad bij woord gevoegd. Ik heb voor deze 2 moeders een film gemaakt, een online consult. Beide dames waren na het zien van mijn online consult zo enthousiast en vonden dat ik dit consult moest delen! En daarom heb ik besloten dit online consult te professionaliseren! Want, in deze tijden moeten we elkaar helpen toch?! Daarom heb ik januari 2021 mijn nieuwe website Upside Down Baby opgezet. Heb ik het consult met een videograaf gefilmd. Ik ben mega trots op het resultaat! Laat hier jouw gegevens achter als je dit consult wilt ontvangen! Je ontvangt van mij echt een hele fijne korting als je het consult afneemt. En ik stuur de moxa sticks dezelfde dag nog aan je op!

Laten we elkaar helpen!

Ik deel mijn kennis in deze lastige periode graag met jou. Dit doe ik heel bewust. Ik gun je namelijk, ondanks alle maatregelen een fijne geboorte. En als je baby met het hoofdje naar beneden ligt, heb je daar in ieder geval geen zorgen om.

Ik zou in ruil van jou willen dat je een recensie achterlaat. Jouw recensie helpt mij straks om een fantastisch succes van mijn nieuwe website te maken. Zodat straks alle zwangere vrouwen met een baby in stuitligging thuis hun baby kunnen laten draaien. Help je mee?!