Baby in stuitligging tijdens Corona

Baby in stuitligging tijdens Corona

Baby in stuit draait succesvol

Lieve dames… ligt jouw baby in stuit of overdwars? En wil je graag dat je kindje draait, zodat een vaginale bevalling makkelijker is?

Ik heb goed nieuws voor jou! Ik boek met mijn stuit-consulten een fantastisch resultaat. 80% van alle baby’s draait als ik bij de mama’s thuis ben geweest. Ik leer je een aantal oefeningen die je dagelijks doet en je krijgt Moxa-sticks waarmee je speciale acupressuur punten behandeld. Deze combinatie is echt goud waard!

Stuitligging consult tijdens Corona

Maar nu zijn we allemaal getroffen door de Corona (COVID-19) maatregelen. Thuiskomen bij iemand anders dan je gezin is bij tijd en wijlen lastig. En naar het ziekenhuis om je kindje te laten draaien tijdens een versie is sowieso wellicht niet de eerste optie die jij graag kiest. Hoe zorg jij er dan wel voor dat je kindje draait?

Ik kreeg in maart 2020 op 1 dag van 2 dames een hulpkreet. Hun baby’s lagen in stuit en of ik ze toch nu, tijdens die zware lockdown periode, op de een of andere manier kon helpen? Ze waren allebei rond de 33 weken zwanger en wilden heel graag dat de baby spontaan draait zodat ze vaginaal kunnen baren.

Online consult bij stuitligging

Dat soort verzoeken gaan aan mijn hart. Het mag toch niet zo zijn dat je nu gedwongen wordt/moet kiezen voor een keizersnede omdat je kindje in stuit ligt en je door de corona periode niet bij een professional terecht kunt of durft?

Ik wilde al een tijd mijn consult online beschikbaar stellen en heb nu daad bij woord gevoegd. Ik heb voor deze 2 moeders een film gemaakt, een online consult. Beide dames waren na het zien van mijn online consult zo enthousiast en vonden dat ik dit consult moest delen! En daar was Upside Down Baby geboren!

Daarom heb ik januari 2021 mijn nieuwe website Upside Down Baby opgezet. Ik filmde mijn consult met een professionele videograaf en o zorg ik ervoor dat het consult net is alsof ik bij jou thuis aan de keukentafel zit. Alleen, ben ik er direct na het boeken en hoef je niet eerst een afspraak in te plannen. Je begint dus direct! En dat is, als je net heb gehoord dat je kleintje in stuit ligt, super fijn.

Ik ben mega trots op het resultaat! Je boekt hier je consult en begint direct! Je hebt de moxa sticks de volgende dag al in huis!

Laten we elkaar helpen!

Ik deel mijn kennis in deze lastige periode graag met jou. Dit doe ik heel bewust. Ik gun je namelijk, ondanks alle maatregelen een fijne geboorte. En als je baby met het hoofdje naar beneden ligt, heb je daar in ieder geval geen zorgen om.

Ik zou in ruil van jou willen dat je een recensie achterlaat. Jouw recensie helpt mij straks om een fantastisch succes van mijn nieuwe website te maken. Zodat straks alle zwangere vrouwen met een baby in stuitligging thuis hun baby kunnen laten draaien. Help je mee?!