Webshop

Webshop

Bevallingsbad

Ik wens elke vrouw en baby een bevalling en geboorte in een bevallingsbad toe. Het is een prachtige en unieke manier van bevallen. De overgang voor de baby vanuit het vruchtwater naar het bad toe is prettig en comfortabel. De baby ervaart hierdoor minder stress bij de bevalling.

Maar juist voor de moeder zitten er vele voordelen aan vast. Het water zorgt voor tegendruk aan je buik waardoor je flexibel door het water kunt bewegen. Je kunt ongestoord diverse houdingen aannemen zonder dat je buik in de weg zit. En als je vanaf 5 centimeter ontsluiting in het water gaat zal de ontsluiting sneller verlopen. Daarnaast zorgt het warme water voor een natuurlijke pijnstiller en zullen je weeën beter hanteerbaarder zijn. De uitdrijvingsfase gaat ook geleidelijker en hierdoor neemt de kans op inscheuren af. Door de grootte van het bad kan je partner er ook in. Zo kunnen jullie samen de bevalling beleven en kan hij jou optimaal ondersteunen. Zo een fijne bevalling wens je toch iedereen toe?

Huurbad: € 160,00

Ik verhuur dezelfde baden als bij bevallingsbaden.nl. Omdat ik er niet mijn hoofdinkomen mee verdien en het allerbelangrijkste vind dat vrouwen in het water kunnen bevallen, ligt mijn prijs een stuk lager dan bij hen. Heb je vragen? Let me know, ik help je graag!

 • Opblaasbaar bad Regular Professional (binnenmaat 142/114/069 & buitenmaat 193/165/076)
 • Hygiënische binnenhoes
 • Een elektrische dompelpomp om het water uit het bad te pompen
 • Een elektrische luchtpomp om het bad met lucht te vullen maar ook om de lucht uit het bad te pompen zodat je deze goed plat kunt opvouwen
 • Niet-giftige waterslang van 10 meter (dus vullen, na afloop legen en daarna weggooien – meest hygiënische methode)
 • Set kraankoppelingen
 • Badthermometer
 • Schepnetje

Koopbad Regular Groot: € 295,00

Ik werk samen met Bevalllingsbaden voor de koopbaden. Het verschil tussen een koop en een huur bad  is de kwaliteit van het huurbad. Deze is gemaakt om 40x in te baren. Je huurbad is in principe geschikt om 1x in te baren. Mijn ervaring is dat je hier ook je tweede of derde kindje wel in kunt krijgen. Maar: daar krijg je dus geen garantie op.

Wil je een bad kopen? Klik dan op onderstaande link. Zo krijg jij €5 ,00 korting op je koopbad. Alle informatie over het bevallen in water vind je op Bevallingsbaden.nl met onder andere handige video’s. Bij Bevallingsbaden.nl kun je terecht voor het kopen van het bevallingsbad. Altijd inclusief een totaalpakket, zodat je goed, veilig en hygiënisch bent voorbereid op jouw waterbevalling. Het bad wordt thuis bezorgd én weer opgehaald!

De geboorteTENS Elle

De Elle is speciaal ontwikkelt voor de barende vrouw. Breng tijdens je bevalling de Elle aan en je ervaart een stuk minder pijn tijdens je bevalling!

Je bevestigt de Elle met 4 plakkers op je rug. Door de Elle aan te zetten worden er kleine stroomstootjes afgegeven. Je lijf reageert op deze pijnprikkel en zal endorfine aanmaken. Endorfine is een natuurlijke pijnstiller (wel bekend van marathonlopers) en hierdoor worden jouw weeën minder pijnlijk.

Tijdens een wee kun je de boost stand aanzetten. Je blokkeert hiermee de pijnprikkels waardoor je minder pijn ervaart. Het idee dat je zelf controle en regie hebt over je bevalling is voor jou enorm prettig. Jij ontspant daardoor eerder en de bevalling verloopt soepeler.

De Elle is een natuurlijke manier van pijnbestrijding. Je kunt de Elle zowel thuis, als in het geboortecentra en in het ziekenhuis gebruiken. Je kunt niet met de Elle onder de douche of in bad, wel kun je de plakkers af doen en daarna herbevestigen. De Elle heeft zoals andere (medische) pijnbestrijdingsmedicatie geen schadelijke effecten voor jou en je kindje. En dat maakt deze Elle tot een gewild product tijdens de bevalling.

Kenmerken geboorteTENS

 • Voorzien van een key-cord zodat je mobiel blijft tijdens de bevalling.
 • 3 verschillende programma’s met elk hun eigen frequenties.
 • Nieuw set plakkers a € 15,00.
 • Reserve plakker worden standaard meegeleverd. Als je deze gebruikt komen er extra kosten bij, maar ik zou niet willen dat je de Elle niet kunt gebruiken omdat je plakkers het niet doen.
 • (Reserve) batterijen aanwezig.
 • Nederlandse instructies bijgeleverd.

Huurprijs is € 30,00 voor 6 weken en je ontvangt de Elle als je 37 weken zwanger bent. Voor extra weken betaal je € 7,50 per week.

Exclusief verzendkosten a € 6,95 per verzending. Ophalen en terugbrengen op afspraak is mogelijk.

Let op:

 • Niet gebruiken bij hartritmestoornissen of een pacemaker.
 • In de eerste 6 maanden van de zwangerschap niet gebruiken.
 • De Elle kan soms storen bij de CTG registratie. Wat kan helpen is of tijdelijk uitzetten of de snoeren verder verplaatsen dan het CTG apparaat.

Wil je meer weten over wat ik voor jou kan betekenen?  Je kunt me bellen, appen of smsen op 06-12 786 453 en je mag me natuurlijk ook mailen.