Massage

Massage

Zwangerschapsmassage in Uithoorn

Op een fijne centrale plek in Uithoorn heb ik mijn eigen praktijkruimte om zwangerschapsmassages te geven. In deze prachtige, rustige en warme ruimte geef ik ontspannende zwangerschapsmassages in Uithoorn. Als enige in de omgeving beschik ik over een zwangerschapsmassagetafel met een speciale uitsparing voor buik & borsten waardoor je weer heerlijk op je buik kunt liggen. Dat alleen al is een reden voor een massage, toch? Je maakt je massageafspraak super makkelijk online, zie onderaan!

Na een zwangerschapsmassage voel je je heerlijk uitgerust en zijn de gebieden die zo hard aan het werk zijn in de zwangerschap uitgebreid onder handen genomen. Je hebt een uniek rustmomentje en samen met je kindje geniet je van de fijne massage. Je lijf is 9 maanden hard aan het werk om een prachtig kindje op de wereld te brengen. Door jezelf een massage te gunnen verwen je je lijf en jezelf.

De massages worden door mij of door Jacqueline gegeven. Jacqueline heeft een eigen massagepraktijk en masseert ook in mijn praktijk. En dat is heel fijn, naast dat zij heerlijk kan masseren kunnen wij daardoor jullie de hele week overdag & avond massages aanbieden!

Af e toe worden wij ondersteund door Alyne, zij is ook gespecialiseerd in zwangerschapsmassages en staat ons tijdens onze vakanties en vrije dagen bij, zodat jullie zo min mogelijk last hebben van onze afwezigheid:)

De massages kosten € 64,50 (60 min), € 90,00 (90 min) en € 37,50 (30 min).
In principe masseren we maandag tot en met vrijdag overdag & avond, met uitzondering van de vrijdagavond. Vrijdagavond start ons weekend. Je mag ons altijd vragen of we in het weekend willen masseren, dit kan ook last-minute. Er komt dan € 15,00 weekend toeslag bij.

Waarom een massage tijdens je zwangerschap

De zwangerschapsmassage is echt een cadeautje voor zowel moeder als kind. Voor beide is het een rustmoment en je kindje reageert over het algemeen altijd op de aanrakingen van de massage.  Al liggend krijgt je gehele lijf een heerlijke ontspanningsmassage. Al jouw pijnlijke spieren pak ik op een zachte en liefdevolle manier aan waardoor je als nieuw van de tafel afstapt. Naast dat een zwangerschapsmassage gewoon erg lekker en ontspannend is heeft het vele voordelen;

  • Het stimuleert een betere nachtrust
  • Vermindert lage rugpijn
  • Vermindert zwelling in handen, enkels en voeten
  • Vermindert stress en spanning
  • Versterkt het immuunsysteem
  • Verbetert de opname van zuurstof in het bloed

Postnatale massage

Ook heerlijk, na je bevalling een ontspannende massage. Je lijf heeft hard gewerkt en heeft het nodig. Een massage helpt namelijk om sneller te herstellen en je spieren te ontspannen. En je rug en schouder spieren zijn meestal na de bevalling extra belast door het dragen en voeden van je kindje.

Het masseren helpt ook tegen stemmingswisselingen, vermoeidheid en hoofdpijn. Tel daarbij op dat je nachtrust wordt gestimuleerd… Alle reden dus om jezelf na de bevalling ook nog te verwennen met een massage. Of, om je partner te verwennen. Na de bevalling heeft ze dat toch wel verdiend?

Wanneer massage

In de eerste 12 weken van je zwangerschap wordt het afgeraden om te masseren. 4 weken na de bevalling of 6 weken na de keizersnede mag ik je een postnatale massage geven. Als je medische klachten hebt is het verstandig om eerst met je zorgverlener te overleggen.

Geef een massage cadeau met de massagebon

Heb je een babyshower, kraamfeest of zoek je een origineel cadeau voor een zwangere of voor een net-bevallen-mevrouw, dan ben je hier aan het goede adres. Geef haar een massagebon! Origineel, attent en voor haar is het ontspannen en genieten! App of mail mij voor meer informatie!

Online afspraak maken voor de zwangerschapsmassage

Je maakt gemakkelijk en snel zelf een afspraak in onze agenda’s! Kom je er niet uit? Of wil je heel graag een dezer dagen en staan wij vol? Voel je vrij om mij te appen, in de zwangerschapsbranche hebben wij regelmatig te maken met afzeggingen doordat er al een kleintje is geboren, dus dan zou jij alsnog kunnen!

Jouw afspraak maak jij hier

Mijn werkgebied voor massage

Mijn praktijk is gevestigd in de regio Uithoorn, dus kom je uit Amstelveen, Aalsmeer, de Ronde Venen, Amsterdam, dan kun je makkelijk bij mij terecht.

Wil je meer weten over wat ik voor jou kan beteken?  Maak hierboven je afspraak online, maar voel je vrij om te bellen, appen of smsen op 06-12 786 453 of mail mij.