Coaching

Coaching

Zwangerschaps coaching

Mijn ondersteuning als zwangerschapscoach kan in vele vormen gegeven worden. Je wilt weten welke keuzes en mogelijkheden er zijn tijdens je zwangerschap en bevalling. Of je hebt behoefte aan ondersteuning bij het opstellen van een geboorteplan. Door mijn ervaring als Doula en kennis van zwangerschap en bevallingen kan ik je daarmee uitstekend helpen. Samen zorgen we dat je snel de juiste informatie krijgt. Lees hierover meer bij praktische zwangerschapsondersteuning.

Ook geef ik coaching aan de vrouwen die extra emotionele ondersteuning nodig hebben. Genietend of ontspannen de zwangerschap in, is niet vanzelfsprekend. Je kunt zorgen en angsten hebben of tegen de bevalling opzien. Het lukt niet elke vrouw om de rust en ontspanning te vinden. Ik help je om deze wel te vinden. Lees bij emotionele zwangerschapsondersteuning hoe we daar samen voor kunnen zorgen. Elke zwangerschap is uniek, zo ook mijn coaching.

Praktische zwangerschapscoaching

Het is fijn om met een professional met veel zwangerschapskennis en bevallingservaring te overleggen en om informatie op maat te ontvangen. Hieronder benoem ik een aantal mogelijkheden waarop je mij zou kunnen inzetten.

Wil je een bewuste bevalling hebben en vind je het fijn om een goed geboorteplan op te stellen? Ik ondersteun je bij het maken van je geboorteplan en geef een uitgebreide toelichting over alle mogelijkheden en keuzes die jij kunt maken.

Op een natuurlijke manier bevallen is tegenwoordig helaas niet meer vanzelfsprekend. Informatie hierover is niet altijd voorhanden. Wil je weten wat jouw mogelijkheden zijn en welke keuzes je kunt maken? We brengen jouw voorkeuren in beeld en bespreken alle mogelijke opties.

Wil je weten welke bevallingshoudingen je aan kunt nemen of wil je samen met je partner informatie krijgen over het geboorteproces. In één sessie geef ik je uitgebreide toelichting met praktische tips waardoor jullie met een brede kennis de bevalling tegemoet gaan.

Waar jouw behoefte ook ligt, ik help je hierbij. Tijdens een vrijblijvende telefonische intake bespreken we waar jij behoefte aan hebt en wat je van mij verwacht. We hebben vervolgens één of meerdere gesprekken. Na onze gesprekken ben je er klaar voor. Laat je bevalling maar starten!

Emotionele zwangerschapsondersteuning

Als doula weet ik dat het niet voor elke vrouw is weggelegd om tijdens je zwangerschap op een roze wolk te zitten en daar niet meer van af te komen. Soms is de zwangerschap even wat zwaarder. Heb je last van stemmingswisselingen, van angsten of zorgen. Deze kunnen heel klein of heel groot zijn waardoor je niet meer goed in staat bent om te ontspannen. Je kindje voelt jouw spanningen en reageert hierop. Minder spanning in je lijf is daarom voor jullie beide prettig. Samen een ontspannen zwangerschap beleven en een ultieme veilige basis leggen, dat is wat ik jullie gun.

Met mijn ervaringen als zwangerschapscoach kan ik je helpen om rust te creëren en zorgen we samen dat de zwangerschap weer leuk wordt. Ik weet niet of het lukt om op die roze wolk te komen, maar het lukt wel om de angsten en zorgen een plek te geven. Ik geef je dat duwtje in de rug zodat je weer vol vertrouwen bent en op een fijne manier de zwangerschap beleeft. De begeleiding is voor mij pas geslaagd als jij tevreden bent.

Mijn werkgebied als zwangerschapscoach

Ik ben als zwangerschapscoach werkzaam in de regio Uithoorn, dus alle dorpen rondom Amstelveen, Aalsmeer, de Ronde Venen, Amsterdam, Utrecht. Mijn werkgebied is ongeveer 60 kilometer van Uithoorn af. Woon je verder? Dan bespreek ik graag met jou wat onze mogelijkheden zijn of geef ik graag een suggestie welke andere zwangerschapscoach uit mijn netwerk er bij jou past.

Wil je meer weten over wat ik voor jou kan beteken als zwangerschapscoach?  Of wil je een kennismakingsgesprek maken? Je kunt me bellen, appen of smsen op 06-12 786 453 en je mag me natuurlijk ook mailen.

Zwangerschapscoach in Noord-Holland

Mijn werkgebied is maximaal 60 kilometer vanaf Uithoorn. Dus ik werk als zwangerschapscoach ook in Amstelveen, Amsterdam, Aalsmeer, Hoofddorp, Haarlem, Nieuw-Vennep, Badehoevedorp en nog in vele andere plaatsen.

Zwangerschapscoach in Utrecht en Zuid-Holland

Ik woon centraal gelegen. Dus ook Utrecht en Zuid-Holland behoren tot mijn zwangerschapscoach werkgebied. Mijdrecht, Vinkeveen, Abcoude, Maarsen, Breukelen, Nieuwkoop, Alphen aan de Rijn en zo zijn er nog veel meer plaatsen waar ik als zwangerschapscoach kom.