Transformational Cupping

Transformational Cupping

Jij bent welkom bij mij in Amstelhoek, regio De Ronde Venen en Uithoorn voor een transformational cuppen sessie. Transformational cuppen is een must have voor elke vrouw die bevallen is. Of voor elke vrouw die een kinderwens heeft, maar het niet zo soepel verloopt als je graag zou willen.

Transformational Cuppen is een andere manier van cuppen dan de traditionele manier van cuppen. Bij de traditionele manier worden de cups vastgezet op je lichaam. Ik laat de cups over jouw lichaam in een vloeiende beweging bewegen over je lijf. Door te kiezen voor transformational cuppen kies je voor een fitter lijf. Een strak lijf. Een opgeruimd lijf. Een beter lijf. Minder striae. Met transformational cuppen cup ik door 7 lagen huid heen. Je bindweefsel trek ik op en alles wat er tussen al die lagen zit gaat weer stromen. Door je lijf op deze manier te cuppen kies je voor het verliezen van al je afvalstoffen die je in de loop van je leven/zwangerschap verzamelt hebt in je lijf. Zo laat je je verklevingen los en zorg je voor doorstroming van fijne energie. Je trekt knopen los. Je bloed gaat weer vrij stromen en rijk zuurstofrijkbloed verwend jouw lijf weer met energie. Bloed is leven. Je lijf kan zichzelf genezen. Je moet alleen je lijf wél ondersteunen. Cuppen is daar een mooi voorbeeld van.

Cuppen na een keizersnede

Na een keizersnede is je lijf een litteken rijker. Een zichtbaar litteken. Sommige vrouwen hebben ook intern littekens; pijn, trauma, verdriet, die na de bevalling of na de zwangerschap is ontstaan. Al deze vormen van littekens dienen jou niet. Door te kiezen voor transformational cuppen, laat je al dat verdriet en littekens verdwijnen. Je buik wordt weer zichtbaar mooier, je litteken wordt soepeler en zachter. Je buik wordt weer strakker. En je zult merken dat bij het cuppen van je buik je lijf gaat loslaten. Niet voor niets hebben kindjes buikpijn als ze ergens mee zitten. In je buik worden emoties opgeslagen. Door te kiezen voor transformational cuppen laat je dat allemaal los. Dat verdient toch elke vrouw? Je bent welkom na ongeveer 6 maanden na de keizersnede én alleen als je geen borstvoeding meer geeft.

Cuppen na een bevalling

Je lijf verandert tijdens en na een zwangerschap. Het is een wonderlijk gebeuren, zwanger zijn, je lijf die een kindje laat ontstaan en laat groeien in je lijf. Het zorgt ook dat je lijf minder in ‘shape’ is, als je misschien liever wil. Je hebt misschien striae gekregen, een wat lossere huid. Met transformational cuppen maak je je je lijf weer strakker en fitter. Wie herkent zich niet in het feit dat je na je zwangerschap moeier bent. Minder fit. Futloos. Ook daar helpt transformational cuppen goed mee. Jij hebt een kindje gebaard, jij verdient het om weer goed in je vel te zitten. Verwen jezelf met een sessie en ik garandeer jou, je zult geen spijt krijgen.

Waar helpt transformation cuppen allemaal mee?

Ik zou bijna willen zeggen… waarmee niet? Maar goed… toch een kleine opsomming, die echt niet limitief is:
* Striae
* Littens
* Ziektes
* Trauma’s
* Gewrichtspijn
* Hoofdpijn
* Ontstekingen
* Emotionele blokkades
* Cellulitus
* Strakker worden van het lijf
* Vermoeidheid
* Bindweefsel
* Organen
………

Het cuppen werkt optimaal als je ook iets aan je voeding wil doen. Ontzuur, drink meer juices en stop met zuivel en het liefst eigenlijk ook met gluten. Vind je dit lastig? Ik help je graag en ook zonder deze voedingsaanpassingen zal het cuppen jou helpen.

Boeken

Wil jij bij mij een sessie boeken? Jij bent zo enorm welkom! Boek online hier jouw sessie. Zie je geen plekje? App of bel mij op: 06-12 786 453 dan kijk ik naar de mogelijkheden.

Kosten:
30 min – € 50,00
60 min – € 80,00